Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Compania aeriană Germanwings comandă opt noi aeronave A319

Compania Germanwings anunţă comandarea a opt noi aeronave Airbus A319, care păstrează configuraţia aparatelor deja existente în flotă. Astfel, aceste avioane vor fi livrate succesiv pe parcursul următorilor ani.

Compania înfiinţată în 2002 dispune de puncte în Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Dortmund şi Hanovra şi oferă pasagerilor săi destinaţii către 75 de oraşe. Acest pas confirmă încă o dată creşterea liniei aeriene low-cost. Thomas Winkelmann, purtător de cuvânt Germanwings: „Ne propunem ca după achiziţionarea acestor opt aeronave A319 să le transformăm în curse de succes.  Aceste achiziţii vor fi distribuite în punctele noastre de pe aeroporturi şi vor asigura numeroase locuri noi de muncă. Modelul nostru de business se bucură de succes şi este preluat de către piaţă, fapt dovedit şi în anii precedenţi.”

Noile aeronave au dat posibilitatea companiei de a-şi mări flota, care în prezent numără 30 de avioane, ajungând la o creştere de 30%. Avioanele A319, având o capacitate de 150 de locuri, şi-au dovedit eficienţa pentru linia low-cost şi în trecut.

Thomas Winkelmann: „Achiziţia acestui tip de avion subliniază importanţa pe care Germanwings o acordă statului, ţinând cont de faptul că mare parte din asamblare se face în Hamburg, asigurând astfel numeroase locuri de muncă în ţară.”

Germanwings este una dintre cele mai de succes linii aeriene low-cost din Europa. Linia aeriană operează zboruri către peste 70 de destinaţii din Europa, de pe 6 aeroporturi germane: Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schönefeld, Hamburg, Hanovra şi Dortmund. Germanwings are o flotă nouă, formată din 30 de avioane de tipul Airbus A319.

domeniu: 
categorie: