Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

În comuna argeşeană Oarja sătenii spun că au văzut un OZN

Aseară, în jurul orei 21.15, localinicii din comuna Oarja, judeţul Argeş, au văzut pe cer un obiect luminos.Obiectul a staţionat aproximativ trei ore. Unul dintre martori este Alexandru Stancu.
El a povestit că la un moment dat a văzut o lumină care s-a ridicat de la pămînt 50 de metri, s-a speriat şi a plecat să-l anunţe repede pe şeful de post. Poliţistul Petrişor Ţufă a filmat lumina care a dispărut apoi uşor, lăsînd în urmă o dîră roşiatică.

domeniu: 
categorie: