Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Conducerea de la FCM UTA vrea să construiască un stadion nou la Arad

Conducătorii FCM UTA au anunţat, luni, că doresc să construiască un stadion în municipiul Arad, solicitând în acest sens ajutorul Primăriei, informează corespondentul AMOS News. Potrivit celor afirmate de vicepreşedintele clubului arădean, Sandu Ion, intenţia investitorilor de la UTA este de a construi un stadion cu o capacitate de 15.000 locuri.

„Noi dorim să ajungem să jucăm cu UTA în cupele europene, dar, din păcate, nu vom avea stadion corespunzător pe care să disputăm meciurile. Dacă vrea să se facă ceva pentru oraşul Arad, trebuie să ne gândim împreună cu conducerea municipiului la construirea unui stadion, deoarece investiţiile făcute în actuala arenă sunt fără sens, aceasta fiind prea veche“, a declarat Sandu Ion.

Una dintre variantele conducerii „Bătrânei Doamne“ prevede construirea unui stadion în cartierul Subcetate din municipiul Arad, loc în care şi conducerea Primăriei Arad l-a prevăzut în planurile de viitor pentru ridicarea unei arene sportive. De altfel, conducătorii UTA-ei, au participat, la sfârşitul anului trecut, la o întânire cu administraţia locală şi cu firma italiană „Pizzarotti“, care şi-a manifestat intenţia de a construi un stadion ultramodern la Arad.

Italienii au propus realizarea unui stadion municipal cu o capacitate de minim 20.000 de locuri, care va beneficia, printre altele, de un centru comercial. Oamenii de afaceri au cerut 30 de hectare de pământ pentru demararea proiectului. Reprezentanţii administraţiei locale au pus, însă, condiţia ca stadionul să aibă şi pistă de atletism.

domeniu: 
categorie: 
Autor: