Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Conflict spontan tată-fiu urmat de rănire

- În data de 30.08.2002, orele 11,00, lucrătorii Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi de cadrele Spitalului Municipal Bucureşti despre faptul că în ziua de 29.08.2002, la această unitate sanitară a fost adus în stare gravă, Matei Gheorghe, de 55 ani, din com. Cătesca, jud. Argeş, prezentînd diagnosticul “traumatism cranio-cerebral acut deschis, comă SGC VI” fiind necesară intervenţia neurochirurgicală întrucît victima prezenta un hematom intracranian. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care în urma cercetărilor efectuate a stabilit că în seara zilei de 28.08.2002, în jurul orelor 19,00, în timp ce victima se afla la domiciliu, în urma unui conflict spontan generat de consumul de alcool, a fost lovit cu pumnii de mai multe ori de fiul său, Matei Dănuţ, de 23 ani, cu acelaşi domiciliu.

Iniţial victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş şi apoi transferată la Spitalul Municipal Bucureşti.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvîrşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă, autorul fiind reţinut pe bază de ordonanţă, urmînd a fi prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Topoloveni în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă.

domeniu: 
categorie: