Consilierii băcăuani au stat la rând pentru un autograf de la Sechelariu

Consilierii băcăuani, indiferent de partidul din care fac parte au stat ieri minute bune la coadă pentru a obţine un autograf de la Dumitru Sechelariu. Primarul Bacăului şi-a pus semnătura pe coperta calendarului anual al Clubului de Karting Selena Motor Sport. Chiar dacă mai sunt săptămâni bune până la sărbătorile de iarnă, Dumitru Sechelariu s-a apucat, deja, să facă daruri celor pe care consideră că îi are aproape. Cu puţin înainte de încheierea şedinţei de ieri a Consiliului Local, doi reprezentanţi ai societăţii Selena Motor Sport au intrat în sală şi, cu acordul primarului, au început să împartă calendare celor prezenţi în sală. Consilierii locali au putut astfel să vadă, răsfoind paginile frumos ilustrate, instantanee surprinse în timpul desfăşurării unor competiţii pe pista de karting amenajată pe strada Chimiei, la ieşirea din municipiul Bacău.

Impresionat, probabil, de imaginile văzute, unul dintre consilierii locali s-a apropiat mai mult de primar şi i-a cerut un autograf. ‘Îţi dau aici, pe fruntea lui Doruleţ’, a glumit primarul, semnând, apăsat, pe ilustraţia aflată pe pagina principală a calendarului. De pe copertă Doruleţ, băiatul primarului, aşezat confortabil în fotoliul unui kart, privea zâmbitor la tot ceea ce se întâmplă. Nu au trecut bine câteva secunde că în faţa biroului la care se afla Dumitru Sechelariu s-a format, deja, coadă.

Rânduiţi frumos, unul după celălalt, consilierii locali aşteptau cuminţi, indiferend de culoarea politică, să îşi vadă prima pagină a calendarelor primite cadou înobilată de semnătura primarului. În flancul celor dornici să obţină au autograf de la mai marele urbei s-au aşezat şi câţiva directori din cadrul Primăriei Bacău. Fără să dea semne că s-ar plictisi sau că nu i-ar plăcea ceea ce este rugat să facă, Dumitru Sechelariu îşi ştergea apăsat fruntea de sudoare şi scria. Găsea câte o vorbă bună pentru orice consilier după care aşternea câteva rânduri înainte de a-şi pune semnătura pe una din pagini.

Rămâne de văzut cum vor folosi consilierii locali calendarele primite în dar de la primarul Bacăului. Greu de crezut că, după ce au stat la coadă pentru a primi un autograf, aleşii locali se vor îndura să rupă tocmai pagina pe care şi-a pus semnătura primarul Bacăului.

domeniu: