Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Constantin Valeca la lansarea revistei 'Scientific American'

Ministrul delegat pentru cercetare, Serban Constantin Valeca, a participat astazi la lansarea versiunii in limba romana a revistei 'Scientific American' - prima revista de stiinta si tehnologie din lume. Ministerul Educatiei si Cercetarii a sustinut, alaturi de Academia Romana, aparitia revistei atat din punct de vedere financiar cat si cu articole stiintifice ale specialistilor romani.
'Speram ca, dupa primele trei numere, care vor
reprezenta traducerea versiunii din limba engleza a revistei, urmatoarele numere sa cuprinda si articole ale oamenilor de stiinta romani.Imi exprim
convingerea ca nivelul stiintific ridicat al articolelor prezentate de comunitatea stiintifica romaneasca va determina selectionarea acestora pentru a fi publicate si in versiunea in limba engleza a revistei' - a spus ministrul Serban Valeca.

domeniu: 
categorie: