Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Control încrucişat la Casa de Asigurări de Sănătate din Botoşani

Funcţionarii Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani (DSP) se află în prezent într-un control încrucişat la instituţiile similare de la Covasna şi Braşov. Aceasta, în urma unei decizii luate de ministerul de resort care are în vedere analiza evoluţiei arieratelor din ultimii doi ani înregistrate de unităţile spitaliceşti şi modul cum au fost soluţionate cererile pe care spitalele le-au adresat celor două instituţii.

Purtătorul de cuvânt al DSP Botoşani, Angelica Straticiuc a declarat că fiecare instituţie va fi verificată de funcţionarii aceloraşi instituţii dar din alte judeţe pentru a se evita orice încercare de trafic de influenţă.

Din judeţul Botoşani au fost delegaţi să efectueze aceste contoale directorul adjunct al DSP Botoşani, Viorel Gasan şi un reprezentant al auditului Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate Botoşani.

domeniu: 
categorie: