Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Copiii din sectorul 2 sărbătoresc Ziua Naţională la Arcul de Triumf

Un grup de copii din sistemul de protecţie socială al Primăriei Sectorului 2 va merge, împreună cu asistenţii sociali ce-i au în grijă, să urmărească ceremoniile oficiale şi defilarea militară, ce se vor desfăşura în zona Arcului de Triumf, în cursul dimineţii de marţi, 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Micuţii şi-au exprimat dorinţa de a trăi emoţiile Zilei Naţionale şi de a vedea pe viu parada naţională care adună laolaltă cadre militare, aparatură şi echipamente tehnice speciale pentru siguranţa ţării, precum şi un număr important de bucureşteni dornici să trăiască mândria de a fi români.
         
La festivităţile de la Arcul de Triumf vor merge copiii din sectorul 2 găzduiţi în: Adăpostul pentru copiii străzii „Dănilă Prepeleac”, Centrul de Îngrijire şi Găzduire „Cantemir”, Centrul de Îngrijire şi Găzduire „Colţ Alb”, Centrul pilot de protecţie pentru copilul victimă a traficului de fiinţe umane „Gavroche”.
         
Cu o zi înainte de sărbătoarea Zilei Naţionale, mâine, luni, 30 noiembrie, ora 10.00, un grup de 50 de copii din cadrul Complexului de servicii sociale „Casa din Tei” din subordinea Primăriei Sectorului 2, vor organiza o serbare specială dedicată zilei de Sfântul Andrei.
         
Cu această ocazie, micuţii vor pune grâul la încolţit în vase mici de pământ şi vor afla care este semnificaţia sărbătorii Sfântului Andrei, precum şi ce alte tradiţii vor urma în perioada următoare, legate de Crăciun şi Anul Nou.

domeniu: 
categorie: