Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Copiii zămisliţi de “Mother Africa” au impresionat România!

Intr-o atmosfera incendiara. Asa s-a desfasurat aseara show-ul Mother Africa, sustinut de talentatii artisti africani care au fost intampinati cu mare entuziasm de publicul bucurestean.

Asa cum fusese deja anuntat de organizatori, evenimentul s-a remarcat printr-o deosebita energie, dar si o lume plina de culoare, oferite prin miscarile absolut senzationale ale acrobatilor si prin constumatia splendida, exotica, desprinsa din cultura si traditiile continentului african.

Tinerii au impresionat prin numere de contorsionism, jonglerii absolut uimitoare si multe alte numere - ce au depasit legile fizicii - surprize ce au atras ovatiile in picioare ale spectactorilor incitati de show-ul incredibil ce se desfasura in fata lor. Si trebuie sa mentionam neaparat si vocile minunate ale membrilor echipei care nu au ezitat sa pipereze show-ul cu interpretari remarcabile ale unor melodii specific africane.

Este greu de transmis in cuvinte experienta pe care celebra companie a creat-o aseara la Sala Palatului, cert este ca la finalul evenimentului spectatorii i-au ”fortat” practic pe artisti sa mai ramana pe scena si sa le promita reintoarcerea cat mai rapida in Romania. De altfel, in urma succesul inregistrat aseara si la cererea mare a publicului, organizatorii au decis sa satisfaca dorinta spectatorilor de a-i revedea pe artistii africani, astfel ca ii vom reintalni cu siguranta intr-o noua productie artistica anul viitor.

Un eveniment absolut superb, impresionant si mai ales inedit pentru tipul de spectacole ce se organizeaza in mod frecvent in tara noastra,  pe care Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Mirajul Scenei l-a oferit romanilor din dorinta de a explora impreuna noi pagini din cultura internationala si de a prezenta noi artisti, cu talente aparte, menite sa faca lumea sa se bucure de viata.  

domeniu: 
categorie: