Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Corlăţean, referitor la afirmaţiile lui Băsescu privind candidatura: Este o strategie ieftină, prăfuită

Senatorul PSD, Titus Corlăţean, consideră că afirmaţiile lui Traian Băsescu, din care reiese că nu este decis dacă va mai candida pentru un nou mandat la Cotroceni, fac parte dintr-o strategie "ieftină şi prăfuită". "Este o strategie ieftină, prăfuită, pe care o cunoaştem, nu cred că mai păcăleşte pe nimeni", a comentat Corlăţean declaraţia preşedintelui Băsescu, făcută joi la postul public de radio.

"Am fost profund cutremurat şi atins de aceste declaraţii ale preşedintelui Băsescu. Este o strategie pe care a folosit-o de nenumărate ori până acum: este exact aceeaşi strategie pe care a folosit-o şi în alte campanii: şi atunci când a candidat la primăria generală a Capitalei când a intrat în competiţie pe ultima sută de metri, exact aceeaşi strategie pe care a abordat-o în cadrul campaniei electorale prezidenţiale a ADA. Este exact aceeaşi strategie şi acum: doreşte să evite odată cu intrarea în campania electorală toate imputările pe care i le pot aduce opinia publică, jurnaliştii, media şi partidele politice cu privire la modul în care a guvernat ţara în ultimii cinci ani", a mai afirmat Corlăţean. 

domeniu: 
categorie: