Covasna: Lupte şi aventură la 'Transilvanian Paintball Scenario'

Primul reality-show de paint-ball din România a început sâmbătă dimineaţă, în oraşul Covasna, la show luând parte 120 de participanţi, transmite corespondentul Informatia. ro (AMOS News).

Reality-show-ul intitulat „Transilvanian Paintball Scenario”, este organizat de Clubul de Paint-Ball PPZ Army de la Sfântu Gheorghe, fiind inspirat dintr-un show asemănător, desfăşurat în Statele Unite ale Americii şi presupune o adevărată luptă, în care „armele” folosite vor fi cartuşele şi grenadele cu vopsea colorată.

Potrivit unuia dintre reprezentanţii Clubului, Hajnal Attila, competiţia sportivă presupune existenţa a două tabere, care, conform unui scenariu, s-au împărţit în taberele celor “buni” şi celor “răi”, întrecându-se în apărarea şi respectiv cucerirea „Izvorului vieţii”, rămas unica sursă de apă după lovirea Pământului de către un meteorit uriaş.

Participanţii la reality-show au achitat câte o taxă de 100 de lei, organizatorii punându-le la dispoziţie echipamentele necesare şi „armamentul”. Lupta se va derula pe parcursul întregii zile de sâmbătă, la final urmând ca participanţii să se împace şi să petreacă împreună, cu bere şi gulaş secuiesc.

Reality- showul organizat de către Clubul de Paint Ball PPZ Army de la Sfântu Gheorghe a trezit interesul mai multor persoane fizice şi juridice, reprezentând nu doar o metodă de deconectare ci şi una prin care sunt dezvoltate încrederea în sine, abilităţile conducătoare şi spiritul de aventură.

domeniu: 
categorie: 
Autor: