Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Creşterea cheltuielilor pentru măsurile active cu 0,6 la sută asigură reducerea cu un procent a ratei şomajului

Creşterea cheltuielior pentru măsurile active cu 0,6 la sută asigură reducerea cu un procent a ratei şomajului, potrivit unor precizări făcută miercuri de directorul general al Institutului Naţional de Cercetare Ştiinţifică în Domeniul Muncii şi Protecţiei Sociale /INCSMPS/, Vasilica Ciucă. Programele de calificare şi recalificare au o contribuţie deosebită în reducerea şomajului, reprezentanţii INCSMPS precizând că un impact pozitiv se evidenţiază pentru persoanele mai tinere de 24 ani şi pentru cele care au vârsta între 35 şi 45 ani.

Şomaj redus se înregistrează şi în rândul persoanelor cu o vechime în muncă de peste 10 ani şi sub un an (adică grupele defavorizate), în cazul în care sunt incluse în programe de calificare sau recalificare.

domeniu: 
categorie: 
Autor: