Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Crin Antonescu: Traian Băsescu a încătuşat România

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a spus şi la Mamaia în cadrul Delegaţiei Permanente, că PNL exclude orice colaborare cu PDL.

"Orice analiză a PNL trebuie să pornească de la premisa că nu are ce căuta în sistemul de putere în care Traian Băsescu a încătuşat România. (...) Până când vom scăpa România de Traian Băsescu şi de ceea ce se întâmplă astăzi, mesajul meu către PSD este (...) pace stângii. Asta nu înseamnă că nu ştiu despre cine e vorba, că nu ştiu cu cine stau de vorbă, asta nu înseamnă că şi dacă aş fi uitat, nu sunt oameni care ţin cu tot dinadinsul să ne aducă aminte. Nu e cazul să ne cramponăm în polemici şi în potenţarea diferenţelor care există, care sunt normale. E nevoie doar ca în acest moment să căutăm un proiect de urgenţă, de avarie, în care să ne asigurăm reciproc că nimic din ceea ce a dus la regimul Băsescu nu reapare în propriul nostru proiect", a afirmat Antonescu.

domeniu: 
categorie: