Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

CRP nu consideră percheziţiile de la Cluj ca fiind atac la libertatea presei

'Clubul Roman de Presa considera ca perchezitiile, audierile si retinerile efectuate de autoritatile clujene la redactiile ziarelor 'Buna ziua, Ardeal!' si 'Gazeta de Cluj' nu constituie un atac la libertatea presei', precizează un comunicat de presă remis AMOS News. 'Ziaristii implicati trebuie sa raspunda multiplelor acuzatii de santaj, potrivit legii. Totodata, CRP atrage atentia asupra discreditarii profesiei de gazetar pe care conducerea trustului Gazeta a infaptuit -o prin angajarea pe post de jurnalisti a unor fosti politisti si procurori implicati in scandaluri de coruptie, sexuale si de abuz in serviciu'.

Comunicatul este semnat de către Consiliul de o­noare al Clubului Roman de Presa

domeniu: 
categorie: