Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cu Toyota Land Cruiser Trafic furată la frontieră

Un cetăţean ucrainean a fost surprins ieri, pe când încerca să scoată din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Galaţi-Rutier, un autoturism de lux marca Toyota Land Cruiser, despre care se bănuieşte că a fost furat din Germania. Maşina cu pricina a fost monitorizata de oamenii legii de la intrarea în ţară, aceasta urmând să ajungă într-unul din statele exsovietice. Planurile cetăţeanului ucrainean, care a introdus maşina în ţară, au fost date însă peste cap de neconcordanţele existente în certificatul de înmatriculare.

Acestea au ieşit la iveală când respectivul s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei Galaţi-Rutier pentru efectuarea formalităţilor specifice de ieşire din ţară.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au suspectat imediat că certificatul de înmatriculare, eliberat pe numele unui cetăţean german pentru un autoturism marca Toyota Land Cruiser de culoare albastră, fabricat în 2003, este fals.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Politiei de Frontieră (IJPF) Galaţi, subinspector de poliţie Carp Bogdan, a declarat că, în urma celor constatate, s-a luat măsura indisponibilizării maşinii la sediul instituţiei.

Cetăţeanul ucrainean este cercetat în prezent pentru comiterea infracţiunilor de furt, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

domeniu: 
categorie: