Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cumnatul lui Sechelariu, la un pas de comă alcoolică

La câteva ore de la cumplitul accident de circulaţie produs ieri seară pe raza comunei băcăuane Nicolae Bălcescu soldat cu doi morţi şi doi răniţi, medicii legişti au stabilit că Ion Bejan, şoferul care a provocat acest incident, era la un pas de comă alcoolică. Aşa a reieşit din analiza probelor de sânge, care a stabilit o alcoolemie de 2,15 la mie, la un pas de trei la mie, valoare de la care, de regulă, se declanşează coma alcoolică.

Reamintim că Ion Bejan, cumnatul fostului primar Dumitru Sechelariu, se întorcea marţi seara de la părinţii săi şi, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, a acroşat cu maşina pe care o conducea un Opel, care a fost lovit în plin de un Mercedes. Eugen Giurgilă, de 44 de ani, şi cetăţeanul german Galina Kurschl, de 66 de ani, au murit pe loc, şi Bianca Matisca, de 15 ani, a fost rănită grav, toţi fiind pasageri în Opel, iar un bărbat din Mercedes a ajuns şi el la spital.

domeniu: 
categorie: