Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cutremur cu magnitudinea 6,4 în Japonia

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 s-a produs sâmbătă seară în nord-estul Japoniei, însă autorităţile nu au emis alertă de tsunami.

Cutremurul s-a produs la o adâncime de 43,5 kilometri, iar epicentrul a fost situat la 186 kilometri nord-est de Tokyo şi la 100 de kilometri sud-sud-est de Fukushima.

Potrivit BBC, seismul a fost resimţit la Tokyo, însă autorităţile nu au emis avertisment de tsunami şi nici nu au anunţat imediat producerea de pagube materiale importante.

domeniu: 
categorie: