Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dan Ioan Popescu îl laudă pe Sereş şi-l critică pe Copos

Ca preşedinte al Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaţilor, Dan Ioan Popescu a avut prilejul să-l 'interogheze' pe candidatul propus pentru ministerul Economiei, Codruţ Sereş, cu privire la portofoliul pe care urmează să-l preia. În cadrul unei conferinţe de repsă de astăzi, ministrul Economiei, Dan Ioan Popescu, a declarat despre Sereş că este un om bine pregătit profesional, care doreşte să facă lucruri bune şi care nu se gândeşte să redeschidă capitolul de negociere cu Uniunea Europeană privind Energia.

'Cred că va continua o politică serioasă în domeniul restructurării şi reformei economice', a mai spus Popescu.

Dan Ioan Popescu nu a putut spune acelaşi lucru despre George Copos, desemnat să se ocupe de mediul de afaceri şi întreprinderi mici şi mijlocii din funcţia de ministru de stat. Se pare că patronului Rapidului nu cunoştea prea bine termenii tehnici, chiar dacă programele prezentate de el au atras voturi pozitive din partea Comisiilor parlamentare.

domeniu: 
categorie: 
Autor: