Dan Ioan Popescu se întâlneşte, astăzi, cu oamenii de afaceri din Sibiu

În conformitate cu programul initiat de Dan Ioan Popescu, Ministrul Economiei şi Comerţului, dedicat dezvoltarii si diversificarii dialogului cu mediul de afaceri, pentru punerea in aplicare a proiectului „Reindustrializarea Romaniei” , continuă seria întâlnirilor cu mediul de afaceri românesc. Astfel, astăzi, 31 octombrie 2003,  o delegatie complexa, condusa de Andrei Grigorescu, secretar de stat in MEC, se află într-o deplasare in judetul Sibiu, unde are loc intalnirea cu oamenii de afaceri ai principalelor societati comerciale din judet, in vederea identificarii si solutionarii problemelor cu care aceştia se confrunta.

Din delegatie fac parte reprezentanti ai Ministerului Economiei si Comertului, Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei, Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti, precum si ai EXIMBANK.

Intalnirea este organizata cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a judetului Sibiu si a  autoritatilor locale sibiene, reprezentand a treisprezecea actiune de acest gen,  realizata de Ministerul Economiei si Comertului in diferite judete ale tarii.

domeniu: 
categorie: