Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dan Motreanu: ''PD vrea să puncteze la imagine''

MotreanuDanStefanLiberalii nu au pierdut ocazia să răspundă acuzaţiilor lui Vasile Blaga cu privire la existenţa unei 'coaliţii monstruoase' PSD-PNL-PC-UDMR. Într-un comunicat de presă remis AMOS News, secretarul general al PNL Dan Motreanu afirmă că ''declaraţiile secretarului general al PD Vasile Blaga reprezintă o încercare de a întârzia restructurarea aparatului guvernamental, punând în discuţie tot felul de probleme care nu există''. El consideră ''ciudate'' contestaţiile democraţilor, dat fiind faptul că restructuarea este pe cale a fi demarată. Dacă democraţii i-au acuzat pe liberali că strângerea de semnături pentru retragerea trupelor româneşti din Irak este o măsură menită să atragă procente electorale, acelaşi lucru îl spun şi liberali.

''Îmi este foarte clar că PD a folosit tema restructurării guvernamentale doar ca pe un mijloc de a puncta la capitolul imagine. Dacă vor cu adevărat restructurarea, democraţii ar putea să înceapă cu ministerele pe care le administrează. De exemplu, Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, are în subordine cel mai mare număr, peste 100, de agenţii, autorităţi şi societăţi comerciale subvenţionate direct sau indirect de la bugetul de stat'', spune Motreanu.

El a dat exemplu de încălcare a protocolului Alianţei DA de către PD: ultimatumul dat în privinţa calendarului fuziunii, tema restructurării Guvernului, păstrarea Registrului Comerţului la Ministerul Justiţiei şi programul pentru încălzire.

domeniu: 
categorie: