Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dan Voiculescu: Partidul Conservator a fost, este şi va rămâne un partid independent

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, este de părere că formaţiunea politică pe care noul lider, Daniel Constantin o va conduce este un partid independent, un partid de centru dreapta, un partid social liberal, care nu poate să-i ignore pe şomeri dar mai ales pe pensionari.

“Ne bucurăm să avem relaţii bune de colaborare, nu de subordonare, cu PSD dar şi cu PNL. Sunt de părere că cele trei partide politice trebuie să creeze o opoziţie puternică în faţa actualilor guvernanţi”, a declarat Dan Voiculescu.

În încheierea Congresului Partidului Conservator, preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, şi-a arătat sprijinul faţă de tinerii care vor să “redirecţioneze politica romanească. Întodeauna au fost în prima linie în campanie dar întotdeauna au fost păcăliţi”.

Senatorul PC, Dan Voiculescu, crede în puterea tinerilor de a reforma partidul.

domeniu: 
categorie: