Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Daniel Constantin: Parlamentul României are nevoie de experienţă politică, nu de reality show

Preşedintele Partidului Conservator este de părere că Parlamentul României are nevoie de un om cu experienţă politică şi nu de un om pe care PD-L îl scoate în faţă doar pentru a curăţa imaginea partidului pentru a-i face pe români să uite minciunile pe care le-au spus în campania electrorală.

„Lipsa de resurse umane din partid, dar şi lipsa de credibilitate a celor 4 miniştri vehiculaţi, Teodor Baconschi, Gabriel Sandu, Mihai Şeitan şi Daniel Funeriu au făcut ca PD-L să propună o persoană din afara partidului şi a Guvernului. După modul în care guvernează PD-L nu va putea să umple lista de candidaţi pentru alegerile locale din 2012”, a declarat liderul formaţiunii politice.
  
Preşedintele PC apreciază sprijinul pentru obţinerea funcţiei de deputat a primarului sectorului 4, prim-vicepreşedintele conservator, Cristian Popescu Piedone, dar şi pe cel al colegilor din PSD şi PNL şi consideră că, „soluţiile candidatului nostru, vor învinge propunerile de reality show cu care PD-L ne-a obişnuit în ultimii ani.”  

Daniel Constantin crede că încercarea PD-L de a minţi iar românii nu va mai funcţiona. „Nu văd cum va reuşi Teo Trandafir să îi ajute pe copii, pentru că a anuţat că acesta este programul ei, atâta timp cât Guvernul care o susţine vrea să reducă alocaţiile şcolarilor şi să îi penalizeze pentru absenţele pe care le au la şcoală prin amenzi de până la 5.000 RON? Oare legea educaţiei pe care Guvernul Boc o susţine nu este un abuz la adresa copiilor?”, a susţinut preşedintele conservator.

domeniu: 
categorie: