Debarcarea lui Geoană de la PSD Bucureşti ar fi putut fi evitată

Liderul PSD, Adrian Năstase a negat miercuri existenţa vreunui conflict între preşedintele Organizaţiei PSD Bucureşti, Dan Ioan Popescu şi Mircea Geoană, recent înlăturat din funcţia de preşedinte executiv al aceleaşi organizaţii. “Am apreciat angajamentul lui Mircea în campania pentru primărie. Bineînţeles n-ar fi putut să se ocupe şi de treburile din organizaţia Bucureşti şi de minister, dar excluderea sa la modul la care s-a făcut a fost un lucru care ar fi putut fi evitat”, a spus Năstase.

Liderul PSD crede că s-ar fi putut găsi o modalitate mai firească prin care Mircea Geoană să afle direct de la Organizaţia Bucureşti că nu mai este preşedinte executiv, iar nu de la terţe persoane, în momentul în care el se afla la summitul de la Istanbul.

“Problema s-a rezolvat prin discuţiile dintre Dan Ioan Popescu şi Mircea Geoană”, a spus Năstase care a recunoscut că şi înainte ar fi putut fi o comunicare mai bună cu Geoană.

În ceea ce priveşte numirea lui Nicolae Onţanu, singurul primar candidat al PSD învingător în Capitală, Năstase a declarat că “nu e o idee rea”.

domeniu: 
categorie: