Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Decalog politic semnat de 250 de membri din PSD Galaţi

Peste 250 de membri din PSD Galaţi au semnat un apel către membrii şi simpatizanţii PSD, care cuprinde şi un Decalog politic reprezentând, în accepţiunea lor, esenţa spiritului social democrat. Documentul aparţine Acţiunii pentru Democratizare, un curent de clarificare etică, apărut în PSD Galaţi şi al cărui iniţiator este vicepreşedintele filialei locale, Marius Gerard Necula, fost prefect de Galaţi.

''Eşecul în alegerile din 2004 şi poziţia de partid în opoziţie nu reprezintă decât startul pentru o nouă etapă în evoluţia PSD, de analizare a cauzelor şi de adaptare a politicii şi mesajului pentru a nu se repeta greşelile din trecut. De aceea am declanşat acţiunea pentru democratizarea partidului şi am lansat un decalog politic al PSD. Sper ca iniţiativa, dacă este considerată interesantă, să fie preluată şi de conducerea centrală a partidului'', a declarat Marius Necula.

El a precizat că atât apelul cât şi decalogul au fost întocmite după o consultare largă cu tinerii social-democraţi, dar şi cu persoane cu experienţă din partid.

domeniu: 
categorie: