Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Declaraţie

Andreea Paul (Vass): PPP-urile nu vin de la Moş Crăciun

Consilierul de Stat al Prim-Ministrului, Andreea PAUL (VASS), a transmis o declaraţie de presă:

"România are pentru prima dată o lege a parteneriatului public-privat, menită să reprezinte un instrument de dezvoltare şi modernizare care să permită realizarea proiectelor mari de investiţii şi să faciliteze dotarea României cu infrastructură rutieră, agricola, juridica, energetică şi de sănătate. Ministerele şi-au stabilit priorităţile pentru perioada care urmează.

Opoziţia salută serviciile de salubritate prestate de putere

În ultimii ani, Partidul Democrat Liberal şi anexa sa specializată în colectarea deşeurilor, UNPR, au oferit partidelor din Opoziţie şansa excepţională de a se curăţa de trădători, corupţi şi oportunişti, conform unui comunicat de presă al USL.

 Prezentăm comunicatul de presă:

"Obsedate să-şi menţină majoritatea ilegitimă, PDL şi UNPR şi-au asigurat o colecţie impresionantă de parlamentari şi aleşi penali, iar Uniunea Social Liberală a avut posibilitatea de a-şi cerne valorile, de a rămâne cu oamenii cinstiţi şi de a se despărţi definitiv de impostori.

Cartel ALFA îşi exprimă soidaritatea faţă de protestatarii din Zhanozen

Preşedintele CNS „Cartel ALFA”, Bogdan Iuliu Hossu, a semnat următoarea declaraţie de presă:

"Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” a luat act de evenimentele din Zhanozen, Kazakhstan unde un miting al lucrătorior din industria petroliferă a fost intrerupt brutal de către forţele de ordine Cazace. În urma intervenţiei Poliţiei, mai mulţi manifestanţi au fost răniţi şi ucişi.

Chelaru:Macovei s-a dezlănţuit într-o emisiune de pe un post tv plătit din banii noştri

Vicepreşedintele PSD, Ioan Chelaru, a făcut următoarea declaraţie de presă:

"Având frustrarea unui ordin neîndeplinit, fostul procuror al vechiului regim, fostul ministru al actualului regim, Monica Macovei s-a dezlănţuit zilele trecute într-o emisiune de pe un post de televiziune plătit din banii noştri, aducând pioase elogii Mecanismului de Cooperare şi Verificare al Comisiei Europene, susţinând că „multe porcării” s-ar fi întâmplat dacă acesta nu exista.

Daniel BOTANOIU: Agricultura- miloaga bugetului!

Preşedintele CN PROAGRO, Daniel BOTANOIU, a semnat următoarea declaraţie de presă:

"Este o nebunie in ultima perioada, fiecare vrea sa scrie o strategie cu privire la sectorul agricol (la Presedintie, la minister, la Camera deputatilor, prin camerele de hotel, etc), insa ma asteptam ca Guvernul, prin Ministerul agriculturii, sa elaboreze strategia pentru cele mai importante domenii de activitate ale momentului: AGRICULTURA şi DEZVOLTAREA RURALA cu o viziune si un buget alocat pentru o perioada mai lunga de timp (7 ani minim).

Discursul susţinut de preşedintele PNL, Crin Antonescu

Prezentăm discursul susţinut de preşedintele PNL, Crin Antonescu, cu ocazia evenimentului TNL „În luptă cu puterea”, organizat în Piaţa Universităţii:

„Bună seara dragi prieteni, de faţă

Astăzi se împlinesc 22 de ani de la începutul Revoluţiei anti-comuniste din România. Ştiu bine că de ani şi ani de zile există discuţii între istorici, între comentatori, între noi toţi, dacă a fost revoluţie, dacă a fost lovitură de stat, dacă a fost orice altceva. Şi a fost câte ceva din fiecare.

Borboly Csaba: O să fie mari probleme

Preşedintele Consiliul Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a semnat următoarea declaraţie de presă:

"Am citit declaraţia lui Cseke Attila în ziarul Krónika şi m-am speriat. O astfel de lege a fost adoptată de Parlamentul României? Chiar se doreşte ca angajaţii sistemului sanitar, împovăraţi şi acum de cozi lungi, impozite speciale şi alte probleme să mai împovăreze şi buzunarele şi mintea pacienţilor? Eu cred că parlamentarul liberal care a venit cu un amendament la proiectul elaborat de minister a aşezat o bombă cu acţiune întârziată sub scaunul coaliţiei.

Conferinţa de presă susţinută de preşedintele PNL, Crin Antonescu

Prezentăm conferinţa de presă susţinută de preşedintele PNL Crin Antonescu şi de către viceliderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, deputatul Eugen Nicolăescu:

Crin Antonescu:

Bună ziua!

Împreună cu colegul meu, domnul deputat Eugen Nicolăescu, vrem să vă prezentăm astăzi poziţia de principiu a Partidului Naţional Liberal faţă de, probabil, cel mai importat act politic care urmează în aceste zile şi anume proiectul Bugetului de stat pe care Guvernul Boc  îl înaintează şi dezbaterea asupra sa.

Horea Uioreanu: Premierul Emil Boc trebuie să-şi amintească de unde a plecat

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, a semnat următoarea declaraţie de presă:

"Premierul Emil Boc trebuie să-şi amintească de vremurile când, în calitate de primar al municipiului Cluj-Napoca, se lăuda că se duce la Bucureşti să aducă bani pentru oraş  şi să trimită mai mulţi bani primăriilor din judeţul Cluj. În acest context, domnul Boc trebuie să le dea ordin colegilor săi de partid să susţină cele aproximativ 200 de amendamente pe care le-am depus în numele primarilor din judeţul Cluj.

Pomenirea Cuvioşilor Părinţilor noştri Paisie, Cleopa şi Ioanichie de la Sihăstria

Prezentăm mesajul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, susţinut la slujba de pomenire a părinţilor: Ieroschimonahul Paisie Olaru, Arhimandritul Cleopa Ilie şi Arhimandritul Ioanichie Bălan, Mănăstirea Sihăstria:

„Fericiţi cei ce mor întru Domnul! Da, grăieşte Duhul,
odihnească-se de ostenelile lor, căci faptele lor vin cu ei.”
(Apocalipsa 14, 13)

Preacuvioase Părinte Stareţ,
Preacuvioşi Părinţi şi fraţi ai Mănăstirii Sihăstria,

Horea Uioreanu: Administraţia hoaţă trebuie să demisioneze!

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, a semnat următoarea declaraţie de presă: 'Suspendarea din funcţie a primarului PD Sorin Apostu, aflat în arest fiind învinuit de luare de mită în formă continuată, este doar o şmecherie a administraţiei portocalii care doreşte să-şi păstreze privilegiile. Sorin Apostu trebuie să-şi dea demisia din funcţia de primar, singurul gest de onoare care poate reduce din ruşinea pe care acţiunile sale le-a adus-o clujenilor.

Ioan Bîldea: Clujul pe mâna locotenentului lui Apostu, un dezastru

Preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret a PNL Cluj-Napoca, Ioan Bîldea, a făcut următoarea declaraţie de presă referitoare la activitatea edilului Sorin Apostu:

"De şapte ani de zile, Clujul este pe mâna celui mai feroce şpăguitor din istoria recentă a oraşului. Primăria a devenit cuibul mafiei personale a lui Sorin Apostu.