Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Delapidare la PECO Paşcani

In noaptea de 29/30.10.2002, a fost emis mandat de arestare preventiva pe timp de 30 zile si a fost introdusa in arest G. Mariana, 46 ani, din municipiul Pascani, jud. Iasi, sef depozit la S.N.P. Petrom S.A., depozitul Peco Pascani. In sarcina celei de mai sus s-a retinut comiterea infractiunii de delapidare, constand in aceea ca, in calitatea pe care a avut-o, in asociere cu altii, prin folosirea, traficarea si insusirea de produse petroliere din depozit, au cauzat un prejudiciu de 1.282.129.146 lei.

domeniu: 
categorie: 
Autor: