Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Delegaţia ucraineană în vizită la Galaţi

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au primit astăzi vizita unor colegi ucraineni, delegaţia fiind condusă de şeful detaşamentului de grăniceri din Izmail, locotenent colonel Momot Ivanovici. Festivitatea de primire a avut loc la punctul de trecere al frontierei Galaţi-rutier, în noul sediu al poliţiei care va fi dat în folosinţă în luna februarie 2005. Delgaţia rusă a fost primită de şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, comisarul Didel Bădărău.

'Sunt bucuros că am putut primi oaspeţii în acest sediu. Este sediul viitorului centru trilateral de contact. Urez tuturor, atât musafirilor cât şi reprezentanţilor presei, La mulţi ani! şi cât mai multe realizări', a declarat şeful IJPF. Pentru a-i primi aşa cum se cuvine pe omologii de peste graniţă, un grup de copii din Braniştea au pregătit un program de colinde tradiţional.

'Anul 2004 a fost unul bogat în ceea ce priveşte colaborarea noastră cu poliţia română. Întâlnirea de astăzi a fost una cu caracter cultural, ceea ce ne face să credem că putem colabora şi pe acestă linie. Am fost impresionaţi de primirea de care am avut parte şi sperăm că vom avea şi în continuare o colaborare bună. Urez tuturor un an nou bun şi plin de realizări şi mai ales îndeplinirea tutror dorinţelor', a declarat locotenent colonel Momot Ivanovici.

Reprezentanţii celor două departamente ale poliţiei de frontieră au închinat o cupă de şampanie în cinstea vizitei colegilor ruşi şi a noului an.

domeniu: 
categorie: