Demis de la RNP Romsilva, Dorel Oros, a revenit la şefia Direcţiei Silvice Sălaj

După demiterea sa din fruntea Regiei Naţionale a Pădurilor (RNP) Romsilva, liberalul sălăjean Dorel Oros s-a întors la Zalău, mai precis pe postul de director al Direcţiei Silvice Sălaj, transmite corespondentul AMOS News (Informatia.ro). Postul pe care îl deţine în Sălaj a fost suspendat anul trecut, în luna august, în momentul în care a a fost numit de ministrul Agriculturii din Guvernul Tăriceanu, Dacian Cioloş, la şefia RNP Romsilva.

Noul ministru al Agriculturii din Guvernul Boc, Ilie Sârbu, l-a demis, printr-un fax, în data de 6 ianuarie, iar Oros a fost nevoit să se întoarcă acasă.

Membru PNL şi fost candidat al acestui partid pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, Dorel Oros, în vârstă de 44 de ani, şi-a început activitatea în domeniul forestier ca inginer silvic la Şimleu Silvaniei.

Oros a absolvit, în 1989, Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere din Braşov, după care a urmat studiile postuniversitare în management, la Institutul Român de Management.

În plan politic local, Dorel Oros este vicepreşedinte al PNL Sălaj şi consilier judeţean al acestui partid.

domeniu: 
categorie: 
Autor: