Demisie la vârf în Poliţia Turda

Poliţia Turda a rămas fără comandant după ce comisarul Ioan Câmpian, a cerut conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj să aprobe eliberarea sa din funcţie. Ioan Câmpian a candidat de curând la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, însă fără succes. El va pleca în Kossovo unde va lucra în cadrul forţelor de menţinere a păcii. Poliţia Turda a fost zguduită de curând de un imens scandal sexual. Trei dintre poliţiştii turdeni au fost arestaţi pentru că ar fi protejat o reţea de proxeneţi, fiind răsplătiţi în schimb cu partide de sex cu prostituatele şi cu chefuri cu manele.

Nicolae Liviu Beian, de 41 de ani, Ioan Ciocârlie, de 45 de ani şi Cătălin Cosmin Lungu de 26 de ani, agenţi de poliţie din Turda, sunt acuzaţi că ar fi fost implicaţi în acest scandal.

Alături de ei este cercetat în stare de libertate şi agentul Horaţiu Pop din Turda, care ar fi vândut prostituatelor bijuterii aduse de soţia sa din Turcia. Anchetatorii clujeni au arestat 14 persoane, toate suspectate de trafic de minore şi proxenetism ori de complicitate la aceste infracţiuni. Alte două persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Alte ştiri:

Trei agenţi din Turda daţi afară din Poliţie

Trei poliţişti din Turda, acuzaţi că ar fi protejat o reţea de proxeneţi

categorie: