Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Democraţii îşi primenesc reprezentanţii în Consiliul Local Bacău

O nouă modificare a intervenit în componenţa Consiliului Local după intrarea în Parlament, în urma alegerilor generale de la sfârşitul lunii noiembrie, a democratului Liviu Miroşeanu.
Locul fostului consilier democrat a fost luat de Adrian Popescu, primul supleant de pe listele cu care Partidul Democrat s-a prezentat la alegerile locale din luna iunie a acestui an.

Adrian Popescu este de profesie inginer iar în prezent deţine o funcţie de conducere în cadrul societăţii băcăuane Pambac.

Este prima modificare pe care o fac democraţii în componenţa Consiliului Local Bacău după alegerile din luna iunie.

domeniu: