Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Deputatul Brudaşcu îl critică pe Emil Boc

Deputatul PRM de Cluj Dan Brudaşcu l-a criticat într-o scrisoare deschisă pe fostul său coleg din Camera Deputaţilor, primarul Clujului, Emil Boc. Brudaşcu crede că Boc ar fi incompetent. Dan Brudaşcu spune că Emil Boc, care este şi preşedinte executiv al PD, ar fi organizat un adevărat circ politic, pentru că s-a plâns de faptul că visteria municipalităţii ar fi fost golită de predecesorul său, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar.

Un alt reproş adus de deputatul PRM se leagă de disponibilizarea unor angajaţi ai Primăriei, produsă după alegerile locale. Parlamentarul clujean a mai criticat faptul că primarul a decis anularea unei licitaţii internaţionale care avea drept scop atribuirea contractelor pentru reabilitarea a 288 de străzi din Cluj.

Reprezentanţii Primăriei au spus atunci că acest contract ar fi păgubit bugetul local cu suma de 1.000 de miliarde de lei. Brudaşcu s-a mai declarat nemulţumit de faptul că primarul Emil Boc ar fi fost pe punctul de a semna un contract fără licitaţie prin care iluminatul public din oraş ar fi fost concesionar unei firme austriece.

Acest contract însă nu a mai fost semnat. De asemenea, politicianul din PRM îi reproşează primarului că ar fi politizat administraţia locală. Aceste critici vin la doar o zi după ce primarul a anunţat că nu va mai prelungi contractele de muncă ale unor funcţionari angajaţi în timpul administraţiei Funar.

În total, este vorba de 12 persoane care erau pensionari reangajaţi. Trei dintre ei ocupau funcţii de conducere. Este vorba de şefa Direcţiei Fondului Imobiliar de Stat, Livia Andreiaş, de şeful Serviciului Siguranţa Circulaţiei, colonelul în rezervă Alexandru Dima şi de şeful Serviciului Executări Silite, colonelul în rezervă Vasile Filip.

Emil Boc a mai renunţat la serviciile unui alt colonel în rezervă care muncea în Primărie. Este vorba de fostul şef de cabinet al lui Gheorghe Funar, Pavel Păleanu.

Din luna iunie, au mai demisionat sau au fost demişi directorul Direcţiei Tehnice, Mihai Mureşan, directorul Direcţiei de Urbanism, Liviu Macea, directorul Direcţiei Mass-Media şi Cultură, Horaţiu Crişan, şeful Serviciului de Stare Civilă, Vasile Gherman şi şeful Serviciului Pază şi Ordine, Marinel Andro.

domeniu: 
categorie: