Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Deşi nu a avut loc congresul, Geoană şi-a ales deja doi vicepreşedinţi

Liderul social democrat, Mircea Geoană, i-a socat pe argeseni cand i-a anuntat ca liderul lor, Constantin Nicolescu, cel mai puternic si mai temut pesedist din Arges va fi presedinte al partidului. El l-a laudat pe Nicolescu, pe care a marturisit ca il cunoaste de multi ani, dupa care a nominalizat un alt viitor vicepresedinte, Mihai Tanasescu.

Desi era si el la Conferinta Judetului PSD Arges, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, nu a fost pomenit pentru nici o functie in partid, semn ca, cel mai probabil, nu se va mai regasi in noua structura de conducere.

Totusi, Geoana i-a multumit lui Vacaroiu pentru ca l-a ajutat sa creasca din punct de vedere politic, desi stie toata lumea ca Vacaroiu este simpatizant al lui Iliescu.

Ca sa justifice desemnarea celor doi vicepresedinti, in cazul in care va fi reales lider al PSD, Geoana a trecut la amanunte.

El a spus ca, la Congres, isi doreste vicepresedinti din toate regiunile tarii, astfel incat puterea sa nu mai fie concentrata in mainile catorva insi de la varful partidului.

Geoana a avut si motive sa il recompenseze pe Nicolaescu , cu promisiunea ca va fi ales vicepres PSD pentru ca acesta este cel care a insistat cel mai mult pentru organizarea alegerilor, astfel ca Geoana sa fie presedinte legitim.

domeniu: 
categorie: 
Autor: