Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Deşi nu mai sunt bani, în Caraş Severin se eliberează reţete subvenţionate

O bună parte din farmaciile care au încheiat contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin continuă să elibereze reţete în acest regim. Chiar daca fondurile alocate medicamentelor gratuite si compensate s-au epuizat de mult, o bună parte din farmaciile care au încheiat contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin continuă să elibereze reţete în acest regim.

Preşedintele-director al CJAS, Pavel Aghescu, spune că acest lucru este normal, în condiţiile în care fiecare farmacie ar trebui să vină cu propria contribuţie într-o astfel de relaţie.

'Firesc este ca, în situaţia în care se epuizează fondurile alocate, agentul economic care a încheiat cu Casa de asigurări de sănătate un contract de prestări servicii farmaceutice să dispună de banii săi pana la rezolvarea lucrurilor. Oricum, el nu va pierde nimic, în condiţiile în care decontul se va face în momentul în care vor veni banii, în cazul de faţă, la începutul semestrului I din 2005', a mai spus Pavel Aghescu.

domeniu: 
categorie: