Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Deszăpezirea din municipiul Bacău a costat, până acum, patru miliarde lei

Aproximativ patru miliarde de lei. Cam la atît se ridică valoarea lucrărilor de deszăpezire realizate de la începutul acestui an pe arterele de circulaţie din municipiul Bacău.
Viceprimarul Dragoş Benea spune că, din ziua în care a căzut primul strat de zăpadă şi pînă acum, pe străzile oraşului au fost împrăştiate mai bine o mie de tone de antiderapant. Pe lângă utilajele proprii de intervenţie pe timp de iarnă ale primăriei, la lucrările de deszăpezire ce se execută acum pe arterele din municipiu mai participă încă cinci societăţi comerciale.

El a mai adăugat că, cel puţin pentru moment, nu poate fi făcută o analiză foarte exactă privind cheltuielile care se fac în timpul unei zile pentru lucrările de deszăpezire dat find faptul că doar de la începutul acestei săptămâni au început să fie primite primele devize de lucrări pentru o parte din lucrările executate în perioada în care s-au produs primele căderi de zăpadă.

'Dacă iarna va fi mai grea, e posibil să depăşim cele zece miliarde de lei pe care le-am cheltuit anul trecut pentru deszăpezire', a mai adăugat Dragoş Benea.

domeniu: 
categorie: