Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Diaconescu: Alegerile parlamentare din Republica Moldova au o miză importantă pentru viitorul european al ţării

Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că alegerile din Republica Moldova sunt foarte importante pentru discuţiile cu Europa, dar şi pentru relaţia cu România.

"Alegerile parlamentare din Republica Moldova au o miză importantă pentru viitorul european al ţării, este important să se înscrie pe un parcurs democratic", a declarat Cristian Diaconescu.

El a susţinut că ar fi foarte bine pentru Republica Moldova să treacă la un regim democratic, în vederea relaţiei cu România, pentru că "România doreşte un partener de discuţii şi colaborare".

Lucian Negrea

domeniu: 
categorie: