Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Diaconescu: Nu se preconizează o schimbare de atitudine a UE

Liderul UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat joi că nu se preconizează o schimbare de atitudine politică din partea UE în privinţa aderării României la spaţiul Schengen.

"Din câte putem să înţelegem, nu se preconizează o schimbare de atitudine politică din partea statelor membre UE în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schenghen. Evaluarea se va face pe aceleaşi criteri şi principii pe care am funcţionat până acum, criterii de natură tehnică. Dar, personal, aş spune să fim extrem de atenţi pentru că o decizie politică instantanee poate, la un moment dat, cu toate eforturile României, să blocheze această aderare", a declarat Diaconescu.

domeniu: 
categorie: