Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Direcţia de Sănătate Publică Botoşani are un nou şef

De mâine, Direcţia de Sănătate Publică Botoşani (DSP) va avea un nou şef. Instituţia a fost condusă timp de mai bine de şase luni de actualul director executiv Viorel Gasan care a preluat interimatul după demisia fostului director general, Tamara Ciofu.

Aceasta a renunţat la funcţia de conducere a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani ca urmare a dorinţei primului reprezentant al guvernului în teritoriu de a aplica programul de guvernare a Alianţei DA.

Noul director al DSP Botoşani va fi actualul şef al Secţiei de Cardiologie din cadrul Spitalului de Urgenţă, Rodica Bontaş. Aceasta a câştigat concursul de ocupare a funcţiei de director general pe care l-a susţinut săptămâna trecută la Bucureşti.

Ea va trebui însă să renunţe la funcţia de consilier judeţean pe care o ocupă în prezent pentru a nu fi acuzată de incompatibilitate.

categorie: