Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Directorul Spitalului de Psihiatrie din Iaşi a murit în accident de maşină

Florin Lunguleac se afla în maşină cu soţia, pe "Şoseaua Morţii" Iaşi -Târgul Frumos, când o Dacie papuc i-a zbit şi au intrat intr-un şanţ.Directorul spitalului a murit pe loc iar soţia acestuia se află in stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe de la spitalul Sfântul Spiridon.

Cei doi plecau din Iaşi , când în dreptul localităţii Podul Iloaiei s-a produs o coliziune unde au fost implicate mai multe autoturisme. Un dacie papuc i-a izbit puternic şi i-a aruncat de pe carosabil. În urma impactului Directorul Spitalului de Psihiatrie a murit pe loc iar soţia acestuia a suferit multiple traumatisme.

Medicii de la Unitatea de Primire Urgente (UPU ) de la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi spun că starea pacientei este foarte gravă.

domeniu: 
categorie: