Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Discuţii pe tema achitării datoriei Republicii Moldova faţă de România

Premierii Călin Popescu-Tăriceanu şi Vasile Tarlev au confirmat miercuri că se poartă discuţii la nivel de experţi între autorităţile de la Bucureşti şi Chişinău în vederea achitării datoriei pe care Republica Moldova o are faţă de România. Premierul Tăriceanu a declarat că nu s-a discutat posibilitatea ca Republica Moldova să livreze gaze României, pentru că nu dispune de asemenea resurse.

La rândul său, premierul Vasile Tarlev a afirmat că este vorba de datorii acumulate în perioada 1989-1999 şi a precizat că Republica Moldova va face tot posibilul să le achite.

domeniu: 
categorie: