Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dobre: Dacă Traian Băsescu nu candidează, PDL nu este pe teren la alegerile prezidenţiale

Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a declarat, vineri, la Galaţi, că Traian Băsescu nu va renunţa în niciun caz la candidatură, pentru că PDL nu se va mai regăsi pe teren la alegerile prezidenţiale, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). "Este o opinie personală, dar nu cred că Traian Băsescu va renunţa la candidatură. Dacă Traian Băsescu nu candidează, PDL nu se va regăsi pe teren la alegerile prezidenţiale. Probabil va fi în Divizia C", a spus Dobre.

Întrebat cum comentează declaraţia democrat-liberalei Sulfina Barbu, potrivit căreia premierul Emil Boc este una dintre variantele PDL pentru alegerile prezidenţiale, Dobre a spus că acest lucru ar fi “coşmarul cel mai mare al PDL-ului".
"Nu cred că doamna Sulfina Barbu se gândeşte la candidatura domnului Emil Boc. Cred că acest scenariu este coşmarul cel mai mare al PDL-ului", a afirmat Victor Paul Dobre.

domeniu: 
categorie: