Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Doi paznici ai unui depozit de materiale de construcţii din Tecuci, ucişi

Dublu asasinat în Tecuci. Doi paznici ai unui depozit de materiale de construcţii din au fost găsiţi morţi, astăzi dimineaţă, în apropierea postului de pază. Poliţiştii au fost anunţaţi după miezul nopţii despre crimă. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că este vorba despre Ionel Popa, paznic al acestei societăţi, care şi locuia în pichetul de pază al societăţii. A fost găsit în holul acelei construcţii cu o plagă la cap, provocată de lovirea cu un corp dur şi tăios, cel mai probabil un topor.

Al doilea paznic a fost găsit, după câteva ore, la câţiva metri de clădirea în care fusese găsit mort Ionel Popa. Este vorba despre Neculai Toderaşcu, care era paznic al aceleiaşi societăţi, dar despre care s-a aflat ulterior că nu era de serviciu în seara respectivă. Acesta a fost găsit legat şi cu leziuni puternice la faţă, provocate de lovirea cu un corp dur.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz, însă nu există niciun suspect.

domeniu: 
categorie: