Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Donaţii în medicamente pentru bolnavii din Galaţi şi Brăila

Bolnavilor din Galaţi şi Brăila care nu îşi pot permite o asigurare medicală li se acordă o nouă şansă, ei beneficiind, ca urmare a unui parteneriat semnat între Sicomed şi Patriarhia Română, Eparhia 'Dunărea de Jos', donaţie în medicamente.
'Sicomed furnizează medicamente de calitate, la un preţ accesibil, dar există o categorie de oameni defavorizaţi care nu îşi permit nici măcar medicamentele de bază. Patriarhia Română se ocupă de o mare parte dintre aceştia prin intermediul centrelor de ajutor social din cadrul eparhiilor din teritoriu, iar pentru aceste centre donaţiile de medicamente incluse în programul 'Sănătate şi credinţă' reprezintă un sprijin real', a declarat directorul de marketing şi vânzări al Sicomed, dr. Mirel Nicola.
Programul este dezvoltat la scară naţională şi constă în donaţii de medicamente pe care compania Sicomed le face instituţiilor de asistenţă medicală aparţinând eparhiilor din teritoriu. 'Sănătate şi credinţă' se adresează persoanelor care nu pot beneficia de sistemul de asigurări de sănătate, copiilor bolnavi de SIDA şi autism, dar şi pacienţilor obişnuiţi, copii sau bătrâni, care sunt trataţi în cadrul instituţiilor de asistenţă socială.
'Donaţia este mai mult simbolică, însă mesajul acestui program este puternic: sănătatea trupească este legată de sănătatea trupească, formând un tot unitar', a spus Prea Sfinţia sa Dr. Casian Crăciun. În Galaţi şi Brăila, valoarea donaţiei în medicamente este de peste 1,33 miliarde lei. Programul se derulează pe parcursul unui an şi vizează 26 de instituţii de asistenţă socială şi medicală din 12 oraşe imporante ale ţării.

domeniu: 
categorie: