Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Doru Costea a avut o întrevedere cu ambasadorul agreat al Regatului Maroc la Bucureşti

Secretarul de stat pentru afaceri globale, Doru Costea, a primit-o pe Faouz El Achchabi, noul ambasador al Regatului Maroc la Bucureşti, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Demnitarul român a felicitat-o şi i-a urat succes în îndeplinirea mandatului, asigurând-o de întregul sprijin al MAE în desfăşurarea activităţii sale în România. 
Secretarul de stat Doru Costea a evocat relaţiile tradiţionale de cooperare dintre cele două ţări, în contextul în care, la 20 februarie 2012, se va aniversa împlinirea unei jumătăţi de secol de la stabilirea relaţiilor diplomatice bilaterale şi a reiterat disponibilitatea şi interesul României pentru revitalizarea şi amplificarea dialogului politic bilateral şi a cooperării economice şi comerciale cu Regatul Maroc, principalul partener comercial al ţării noastre în regiune.
Totodată, a exprimat aprecierea pentru preocuparea autorităţilor marocane în direcţia reformelor, în contextul evoluţiilor recente din regiune, precum şi disponibilitatea ţării noastre de a pune la dispoziţia autorităţilor marocane expertiza proprie în procesul de tranziţie către un sistem democratic.
Ambasadorul marocan a mulţumit pentru primire şi a subliniat atenţia specială de care se bucură România în ţara sa. A evocat relaţiile excelente de prietenie şi cooperare dintre cele două ţări şi interesul autorităţilor marocane pentru amplificarea acestor relaţii în toate domeniile.
A prezentat evoluţiile recente din ţara sa, subliniind amploarea reformelor din domeniile politic, social, drepturile omului, precum şi oportunităţile oferite de actualul context pentru realizarea acţiunilor prevăzute pe agenda bilaterală, atât la nivelul dialogului politic cât şi în domeniul economic.
    
domeniu: 
categorie: