Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dosarul ''Jaful secolului'' din nou în atenţia magistraţilor

Tribunalul Bucureşti a audiat în cursul acestei dimineţi doi noi martori în dosarul 'Jaful secolului', în care Petru Nica şi complicii acestuia, Constantin Velescu şi Aurelian Paven, sunt acuzaţi de jefuirea unei autospeciale blindate, aparţinând firmei de pază SC 'International CPI Security', în care se aflau peste 100 de miliarde de lei vechi. Instanţa a respins solicitarea avocatului, din partea societăţii de pază şi protecţie de includere ca parte civilă în proces a companiei de asigurare SC ASIBAN SA, la care CPI Securuty are o poliţă de asigurare.

Procurori Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus trimiterea în judecată a lui Petru Nica, Gabriel Velescu, Aurelian Paven, Ionela Popa, acuzaţi de furt calificat, favorizarea infractorului şi complicitate la furt calificat.

În iulie 2004, Petru Nica, pe atunci angajat al firmei de pază CPI Security, a sustras din autospeciala pe care o conducea, cu ajutorul lui Constantin Gabriel Velescu şi Aurelian Paven, sumele de 88,5 miliarde de lei, 33.396 dolari şi 525 de euro, bani proveniţi din colectările de la sucursalele Băncii ABN Amro din oraşele Galaţi, Constanţa şi Ploieşti. Instanţa Tribunalului Bucureşti a stabilit următorul termen la data de 19 octombrie

domeniu: 
categorie: