Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dosarul ''Zambaccian'' amânat la CSM

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au amânat miercuri discutarea raportului inspectorilor privind telefonul primit de procurorul şef al Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA), Daniel Morar, de la Adrian Năstase, referitor la dosarul 'Zambaccian', pentru că Morar nu s-a prezentat în plenul consiliului. Preşedintele CSM, Dan Lupaşcu, a anunţat că Daniel Morar l-a informat că nu poate veni la consiliu din cauza programului său foarte încărcat, în care este inclusă şi o întâlnire cu reprezentanţi ai Ambasadei Americii. În altă ordine de idei, procurorul şef adjunct al DNA, Carmen Gâlcă, a discutat cu membrii CSM privind înscrierea mai multor procurori DNA la concursuri pentru funcţia de inspector al consiliului.

Din 70 de procurori câţi ar fi trebuit să lucreze în structura centrală a departamentului, numai 51 de anchetatori sunt angajaţi. Procurorul şef adjunct al DNA a precizat că nu a făcut presiuni asupra procurorilor departamentului care şi-au depus candidatura pentru postul de inspector al CSM.

domeniu: 
categorie: