Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Două mii de firme din Botoşani sunt în proces de dizolvare

Peste două mii de patroni botoşăneni vor rămâne fără afaceri până la finele acestui an. Oficiul Registrului Comerţului Botoşani a solicitat instanţei botoşănene lichidarea tuturor societăţilor comerciale din judeţul Botoşani care nu şi-au majorat capitalul social sau care nu şi-au preschimbat certificatele de înregistrare.

Printre firmele care urmează să fie închise până la finele acestui an se numără şi cele care nu mai au sediul înscris în actele cu care au fost înregistrate la Oficiul Registrului Comerţului. În această situaţie se află în prezent 2.300 de firme din judeţul Botoşani.

Procedurile de dizolvare au fost deja demarate în cazul celor peste două mii de firme, însă trei sute dintre patroni au făcut recurs la Curtea de Apel Suceava. Prin procesul de lichidare a acestor societăţi, autorităţile doresc să să scape de toate firmele fantomă din judeţul Botoşani. Odată ce vor fi raditate din Registrul Comerţului, acestea nu vor mai putea să desfăşoare nici un fel de activitate economică. În judeţul Botoşani activează în prezent aproximativ 4.500 de firme.

domeniu: 
categorie: