Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

DRP pregăteşte modificarea Legii privind normele de tehnică legislativă

Purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul, Ionuţ Cîrjan, a făcut public proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative. Proiectul a fost elaborat, în baza Legii de revizuire a Constituţiei României, de către Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul, în colaborare cu Ministerul Justiţiei.

Cele mai importante modificări din proiect se referă la adoptarea ordonanţelor de urgenţă, precum şi la intrarea în vigoare a actelor normative (legi, ordonanţe etc.), în conformitate cu noile dispoziţii constituţionale.
Proiectul de lege urmează să fie supus aprobării Guvernului, iar apoi, transmis Parlamentului pentru dezbatere şi adoptare.

domeniu: