Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dumitru Costin: Ministrul Botiş a spus că este unul dintre susţinătorii creşterii salariului minim

Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ioan - Nelu Botiş, este un susţinător al creşterii salariului minim, a declarat marţi preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, la ieşirea de la discuţiile cu acesta.

"Am atins problema Legii pensiilor pentru a şti dacă textul se va întoarce cu corecturile necesare. În discuţiile avute, ministrul Botiş a spus că este unul dintre susţinătorii creşterii salariului minim", a declarat preşedintele Dumitru Costin. BNS a propus un salariu minim de 750 lei.

Referitor la mărirea salariilor din sectorul bugetar cu 13 la sută, Dumitru Costin a spus că este vorba doar de o acoperire parţială a scăderii operată de Guvern în vara anului 2010.

"Oricum, 13 la sută reprezintă doar o variantă de lucru, aşa cum sunt şi eventualele trepte de 20, 15, 12, 8, 4 şi 1 la sută, aceasta din urmă nefiind altceva decât o îngheţare a salariilor mari din sectorul bugetar", a afirmat Dumitru Costin.

 

domeniu: 
categorie: