EBA nu ştie data naşterii poetului Mihai Eminescu

Prezentă la Iaşi la Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, Elena Băsescu, candidatul independent la Parlamentul European nu a ştiut să spună care este data de naştere a poetului, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Elena Băsescu, candidat independent la Parlamentul European a fost duminică la Iaşi în campanie electorală. Întâlnirea cu alegătorii şi simpatizanţii a fost programată pentru ora 16.00 în Parcul Copou la Teiul lui Eminescu, însă Eba şi-a făcut apariţia după o oră şi jumătate.

Ea a fost aşteptată în soare de aproximativ 30 de tineri voluntari la care s-au alăturat şi ieşeni curioşi să vadă cum arată fiica preşedintelui Traian Băsescu. Eba a ales Teiul lui Emiunescu pentru se întâlni cu alegătorii pentru că reprezintă un simbol pentru Iaşi. Întrebată care este data naşterii a poetului Mihai Eminsescu, Elena Băsescu se pare că nu ştia răspunsul.

"Draga mea, te rog frumos să mă crezi că nu am venit la o lecţie de istorie sau la o emisiune concurs, da? Sunt printre alegătorii mei într-un parc şi nu am venit la o emisiune", a răspuns Elena Băsescu.

domeniu: 
categorie: