Elevii din Arad au dezbătut consecinţele consumului de alcool

În luna decembrie, ofiţerul sociolog al Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţişti de proximitate împreună cu consilierii educativi şi profesorii din liceele şi grupurile şcolare arădene au colaborat pentru desfăşurarea campaniei "Alcoolul nu te face mare" în unităţile de învăţământ, informează corespondentul AMOS News. În cadrul întâlnirilor cu elevii de liceu, aceştia le-au prezentat elevilor de liceu proiecţii video pe tema consumului de alcool şi au dezbătut consecinţele consumului de alcool, precum şi diverse aspecte legate de acest subiect.

În această etapă, beneficiari ai acestei campanii au fost elevii din clasele IX-XII de la Grupul Şcolar Industrial „Aurel Vlaicu”, Grupul Şcolar Forestier, Colegiul Naţional „Elena Ghiba-Birta”, Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului, urmând ca la începutul anului viitor campania să continue şi în celelalte licee şi grupuri şcolare arădene.

Campania „Alcoolul nu te face mare!” se derulează la nivel naţional, activităţile realizându-se în parteneriat de către poliţie şi inspectoratul şcolar.

domeniu: 
categorie: 
Autor: